Έκθεση φωτογραφίας «Η Αθήνα σε στιγμές»

 

Γνωστές και άγνωστες πλευρές της πόλης. Αστικό τοπίο και ζωή. Η Αθήνα, μέσα από τις φωτογραφίες της Δήμητρας και του Σωτήρη.

Tα προσωπικά πρότζεκτ της Δήμητρας Παπαγεωργίου αφορούν κυρίως την απεικόνιση του εαυτού. Σκηνοθεσία, σουρεαλισμός και Pop κουλτούρα είναι λέξεις που συνθέτουν τη δουλειά της.

“Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να συνδεθώ στενά με τη νεότερη γενιά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Αθήνα. Nα φωτογραφίσω, να διασκεδάσω και να ζήσω μαζί τους διάφορες πτυχές της ζωής και της καθημερινότητας, αλλά κυρίως του έρωτα, της ελπίδας και των ονείρων”.

Ο Σωτήρης Τραυλός, ως αυτοδίδακτος φωτογράφος, δημιουργεί προσωπικά πρότζεκτ βασισμένα στην ανάμειξη διαφόρων φωτογραφικών απόψεων και τεχνοτροπιών, είτε επί του τεχνικού είτε επί του καλλιτεχνικού μέρους της σύνθεσης, με κύριες επιρροές από τον κινηματογράφο, τη δημοσιογραφική φωτογραφία και τη φωτογραφία μόδας.

“Γεννήθηκα το 1994 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης. Η ενασχόληση μου με τη φωτογραφία με ώθησε να ασχοληθώ και επαγγελματικά. Έτσι είχα την ευκαιρία να καλύψω φωτογραφικά στιγμές από τη ζωή της πόλης, αλλά και γωνιές αυτής”.

Μπορείτε να βρείτε τα έργα της Δήμητρας Παπαγεωργίου και του Σωτήρη Τραυλού στον χώρο των εκθέσεων, σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ!

Copyright © 2016 Spoutnik.gr

Μυλλέρου & Κεραμεικού (Πλατεία Αυδή)
210-5200883    [email protected]