Σκάκι και Ενέργεια

 

Πρωτότυπες, καθώς και δοκιμασμένες σκακιστικές εκδηλώσεις θα συμπεριλάβει το φεστιβάλ του περιοδικού «Σπούτνικ», το διήμερο 30.9 -1.10.16 στο Άλσος Στρατού στου Γουδή.
Θα έχουν κεντρικό θέμα «Σκάκι και Ενέργεια», όπου μέσα από κείμενα, συζητήσεις, αλλά και ερωτηματολόγιο, θα αναδειχθούν πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσα στο κορυφαίο πνευματικό άθλημα και στην διεθνώς αποτελεσματική ενεργειακή πολιτική.
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο υπαίθριο Solving Show με ελεύθερη συμμετοχή και με προσκεκλημένους – έκπληξη. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να λύσουν, με σχετικά γρήγορο ρυθμό, σκακιστικά προβλήματα τα οποία θα προβάλλονται σε οθόνη.
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη σιμουλτανέ (ταυτόχρονες παρτίδες εναντίον πολλών αντιπάλων), από γνωστό έλληνα μεγάλο μετρ.
Οι εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες θα αρχίζουν στις 7.30 μ.μ. Παράλληλα θα υπάρχει χώρος για φιλικές παρτίδες γρήγορου σκακιού, ενώ παιδιά με σκακιστική εμπειρία θα δείχνουν τις κινήσεις στα αρχάρια και θα τους μαθαίνουν τα πρώτα σκακιστικά τεχνάσματα.

διοργανωτές των σκακιστικών εκδηλώσεων στο φεστιβάλ Σπούτνικ:
·Εφημερίδα «Αυγή»
·Α.Ο. «Ζήνων» Γλυφάδας
·Εθελοντές

Copyright © 2016 Spoutnik.gr

Μυλλέρου & Κεραμεικού (Πλατεία Αυδή)
210-5200883    [email protected]